Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

Adam Bodnar, Als we elkaar buiten ons land ontmoeten

Gestart door Pieszyce, 4 november 2024, 23:34

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce

Adam Bodnar, Als we elkaar buiten ons land ontmoeten

Adam Bodnar  @Adbodnar

Gdy spotykamy się poza granicami naszego Państwa często mówicie mi o problemach i wyzwaniach z jakimi mierzy się Polonia w różnych zakątkach świata. Pamiętajcie, moje biuro senatorskie jest dla Was zawsze otwarte! Aby usprawnić nasze działania razem z moimi współpracownikami stworzyliśmy dedykowany adres email do kontaktu dla obywateli RP, którzy choć na co dzień żyją, mieszkają w innym państwie, nie chcą tracić łączności z Ojczyzną. Chcę, by każdy kto ma taką potrzebę miał możliwość zgłoszenia swojej sprawy do mojego biura senackiego. Serdecznie zapraszam Was do korzystania z poniższego adresu polonia@adambodnar.pl Bądźmy w kontakcie!

Als we elkaar buiten ons land ontmoeten, vertelt u me vaak over de problemen en uitdagingen waar Polonia in verschillende delen van de wereld voor staat. Vergeet niet dat mijn senatorschap altijd voor u openstaat! Om onze werking te verbeteren, hebben we samen met mijn collega's een speciaal e-mailadres gecreëerd om contact op te nemen met Poolse burgers die, hoewel ze dagelijks in een ander land wonen, het contact met hun thuisland niet willen verliezen. Ik wil dat iedereen die daar behoefte aan heeft, zich bij mijn senaatskantoor kan melden. Ik nodig u van harte uit om het volgende adres te gebruiken polonia@adambodnar.pl. Laten we in contact blijven!